Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον

210 26 19 120

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120
Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120

Laser Αποτρίχωσης

ΓΕΝΙΚΑ

Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLase PRO-U, που αναπτύχθηκε από την Candela Laser, αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα λέιζερ για αποτελεσματική αποτρίχωση. Αυτό το σύστημα λέιζερ είναι ειδικά σχεδιασμένο με τεχνολογία Alexandrite, καθιστώντας το την κορυφαία επιλογή για μόνιμη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι το μεγάλο μέγεθος στόχευσης της κεφαλής , που διατίθεται σε διάφορες επιλογές. Επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό ενσωματωμένο σύστημα Dynamic Cooling Device (DCD), το οποίο εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση και αποτελεσματικότητα. Ο μηχανισμός αυτός περιλαμβάνει ψεκασμό  ψυχρού αέρα, παρέχοντας τοπική αναισθησία και καθιστώντας τη θεραπεία ανώδυνη και ασφαλή. Επιπλέον, η δυνατότητα απελευθέρωσης μεγάλης διαμέτρου δέσμης του συστήματος το καθιστά το ταχύτερο λέιζερ αποτρίχωσης που διατίθεται σήμερα.

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια κατάλληλη και ασφαλής επιλογή τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, εφαρμόσιμη σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου. Μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια του λέιζερ Αλεξανδρίτη στοχεύει ειδικά τα μελανοφόρα κύτταρα της τρίχας. 

Επιπλέον, η αποτρίχωση με λέιζερ προσφέρει μια ιατρικά αποδεδειγμένη λύση για άτομα που πάσχουν από θυλακίτιδα και κύστες. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το χρώμα και η ποιότητα της τρίχας, ο τύπος του δέρματος και η περιοχή θεραπείας. Το αποτέλεσμα είναι ένα λείο δέρμα χωρίς τρίχες, χωρίς την ανησυχία ανάπτυξης θυλακίτιδας, η οποία συχνά εμφανίζεται από τρίχες που παγιδεύονται στο δέρμα λόγω των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης, όπως το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί ή η χρήση χαλάουα.

Το GentleLase PRO-U της Candela φημίζεται για την προηγμένη τεχνολογία και τις βελτιωμένες δυνατότητές του, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή λέιζερ για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η ταχύτητα και η τεχνική του επάρκεια παρέχουν σταθερά ανώτερα αποτελέσματα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη γιατρών και ασθενών σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120

Επικοινωνήστε μαζί μας

210 26 19 120

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον