210 26 19 120 | Κλείστε το ραντεβού σας!

Νήματα Προσώπου

Με το πέρασμα του χρόνου η σύσταση του δέρματος προοδευτικά αλλάζει, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων, χαλάρωσης και απώλειας όγκου. Απέναντι σε αυτή την ανεπιθύμητη για πολλούς διαδικασία, η Αισθητική Δερματολογία προχωρά όλο και περισσότερο σε μη – επεμβατικές, αλλά και σε ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές lifting, για την αντιμετώπιση της γήρανσης και την καταπολέμηση της χαλάρωσης.

Το lifting με νήματα Aqualift PDO ανήκει στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και είναι η πλέον διαδεδομένη, δημοφιλής και ασφαλής μέθοδος ώστε να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ανόρθωσης αναίμακτα και ανώδυνα.

Τα νήματα PDO είναι χειρουργικά, 100% βιοαπορροφήσιμα ράμματα που χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια στον κλάδο της ιατρικής. Παράγονται από ένα συνθετικό υλικό, την πολυδιοξανόνη, και εισάγονται μέσα στο δέρμα χωρίς τομές, με τη βοήθεια μιας μακριάς, ιδιαίτερα λεπτής βελόνας.

Τοποθετούνται ενδοδερμικά με τέτοιο τρόπο ώστε σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου. Με τον ανεπαίσθητο αυτό τραυματισμό, ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος και πυροδοτείται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το κολλαγόνο επίσης παράγεται από τον ερεθισμό του δέρματος που προκαλεί η εφαρμογή της βελόνας, ενισχύοντας έτσι τα αποτελέσματα της θεραπείας. Η συνολική διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χρόνια.

Πρόκειται για μια θεραπεία ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη απαλλαγμένη από ουλές και σημάδια. Τα αποτελέσματά της έχουν μεγάλη διάρκεια και μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ σύντομος. Τέλος, το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τα αποτελέσματα που εγγυάται.

Η εφαρμογή των νημάτων PDO μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον λαιμό, στο μέτωπο, στις παρειές, στο «πόδι της χήνας», στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια γλουτούς, στα μπράτσα, στην κοιλιά, στο στήθος και στο εσωτερικό των μηρών.

Για καλύτερα αποτελέσματα τα νήματα PDO εφαρμόζονται άριστα και με άλλες θεραπείες, όπως το Υαλουρονικό Οξύ, οι ραδιοσυχνότητες και θεραπείες laser.