210 26 19 120 | Κλείστε το ραντεβού σας!

Ευρυαγγείες Κάτω Άκρων

Κληρονομικότητα, γήρανση, εγκυμοσύνη, ορθοστασία, ορμονικές αλλαγές κατά την διάρκεια της εφηβείας και της εμμηνόπαυσης, υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς παράγοντες που κάνουν τις αγγειακές βλάβες ένα σύνηθες πρόβλημα που ταλαιπωρεί εξίσου άνδρες και γυναίκες.

Τα τελευταία χρόνια η ιατρική τεχνολογία έχει εξελιχθεί αφήνοντας πίσω της τη συνηθισμένη θεραπεία με μικρο-διαθερμοπληξία, αλλά και τις κρέμες με φλαβονοειδή, διάσημες μεθόδους της προηγούμενης δεκαετίας.

Σήμερα, οι ευρυαγγείες  θεραπεύονται  ανώδυνα και με ασφαλή τρόπο με τη χρήση του εξειδικευμένου laser τελευταίας γενιάς ND – Yag. Η θερμική ενέργεια που εκπέμπεται οδηγεί στην καταστροφή των αγγείων, τη φυσική απορρόφησή τους και τελικά στην εξαφάνισή τους.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει, ωστόσο συνήθως απαιτούνται 2 – 4 συνεδρίες για την εξάλειψη του προβλήματος.

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας τοποθετείται αναισθητική κρέμα τοπικά, ενώ η πιθανή αίσθηση καύσου μετά τη συνεδρία είναι απόλυτα φυσιολογική και υποχωρεί άμεσα. Ενδείκνυται η χρήση αντηλιακού υψηλής προστασίας μετά τη θεραπεία για την αποφυγή μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης.