Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον

210 26 19 120

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120
Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120

Μεσοθεραπεία

ΓΕΝΙΚΑ
Αναζωογονήστε το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα με φυσικό τρόπο.

Ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας. Η μεσιθεραπεία γίνεται με dermaroller ή Dermapen. Αυτή η καινοτόμος θεραπεία κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα για την ικανότητά της  για την ενυδάτωση, τη φωτογήρανση, την αντιγήρανση, τη δερματική χαλάρωση, την κυτταρίτιδα, τη λιποδιάλυση.

Η μεσοθεραπεία  είναι μια ελάχιστα επεμβατική αισθητική διαδικασία που περιλαμβάνει τη χρήση μικροσκοπικών βελονών για τη δημιουργία μικροκαναλιών στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα μικροκανάλια επιτρέπουν τη χορήγηση εξειδικευμένων ορών, βιταμινών και άλλων ευεργετικών ουσιών απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η διαδικασία διεγείρει τη φυσική επούλωση του δέρματος, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνοντας τη συνολική υφή και τον τόνο του δέρματος.

Οφέλη της μεσοθεραπείας:

Αναζωογόνηση του δέρματος: Η μεσοθεραπεία προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα μια πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των κηλίδων γήρανσης, χαρίζοντας στο δέρμα σας μια αναζωογονημένη λάμψη.

Ενισχυμένη ενυδάτωση του δέρματος: Η θεραπεία συμβάλλει στη βελτίωση της ικανότητας του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία, αποκαθιστώντας την ενυδάτωση και την ελαστικότητα. Είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τα άτομα με ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα, παρέχοντας ενυδατικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

Μείωση των ουλών: Η μεσοθεραπεία μπορεί να ελαχιστοποιήσει αποτελεσματικά την εμφάνιση ουλών ακμής, χειρουργικών ουλών και ραγάδων. Διεγείροντας τη σύνθεση κολλαγόνου, ενθαρρύνει το δέρμα να επουλωθεί και να αναγεννηθεί, μειώνοντας σταδιακά την ορατότητα των ουλών με την πάροδο του χρόνου.

Σύσφιξη και τόνωση  του δέρματος: Μέσω της διέγερσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, η μεσοθεραπεία συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, ειδικά σε περιοχές που είναι επιρρεπείς στη χαλάρωση, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ.

Ομοιόμορφος τόνος και υφή του δέρματος: Ο ανομοιόμορφος τόνος του δέρματος, η υπερμελάγχρωση και η τραχιά υφή του δέρματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη μεσοθεραπεία. Η διαδικασία βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων, στη βελτίωση του τόνου του δέρματος και στην προώθηση μιας πιο λείας, πιο εκλεπτυσμένης υφής του δέρματος.

Μείωση των ραγάδων: Είτε προκαλούνται από την εγκυμοσύνη, τις διακυμάνσεις του βάρους ή άλλους παράγοντες, οι ραγάδες μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με μεσοθεραπεία. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, η μεσοθεραπεία συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης των ραγάδων, καθιστώντας τες λιγότερο αισθητές με την πάροδο του χρόνου.

Ουλές: Η μεσοθεραπεία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των ουλών στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των χειρουργικών ουλών και των ουλών από τραυματισμούς. Προάγοντας την αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου, η μεσοθεραπεία βοηθά στην εξομάλυνση και την εξασθένιση των ουλών, βελτιώνοντας τη συνολική τους εμφάνιση.
 
Σύσφιξη του δέρματος: Η μεσοθεραπεία προάγει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας σε βελτιωμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για περιοχές του σώματος που είναι επιρρεπείς στη χαλάρωση, όπως τα χέρια, η κοιλιά και οι μηροί.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120

Επικοινωνήστε μαζί μας

210 26 19 120

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον