Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον

210 26 19 120

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120
Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120

Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας, όπου δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές δερματολογικές υπηρεσίες και εξατομικευμένη φροντίδα.


Είμαστε μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών με επικεφαλής τον Δρ Ερμιόνη Ζαμάνη  μια διάσημη δερματολόγο με πολυετή εμπειρία στον τομέα. Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε και να διατηρήσετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Κατανοούμε ότι το δέρμα σας είναι μοναδικό και απαιτεί εξατομικευμένη προσοχή. Γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανησυχίες σας και να αναπτύξουμε εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Είτε αντιμετωπίζετε μια κοινή πάθηση του δέρματος είτε αναζητάτε καλλυντικές και αισθητικές βελτιώσεις, η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Η Δρ Ερμιόνη Ζαμάνη , μαζί με το φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό υποστήριξης, είναι αφοσιωμένοι στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου φροντίδας. Παραμένουμε ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις στη δερματολογία και χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να εξασφαλίσουμε ακριβείς διαγνώσεις και αποτελεσματικές θεραπείες. Με τη συνδυασμένη τεχνογνωσία και και με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια , μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι βρίσκεστε σε ικανά χέρια.

Εκτός από την ιατρική μας εξειδίκευση, εκτιμούμε την εκπαίδευση των ασθενών. Πιστεύουμε ότι ένας ενημερωμένος ασθενής είναι ένας ενδυναμωμένος ασθενής. Γι’ αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες δερματικές παθήσεις, τις θεραπευτικές επιλογές και τα προληπτικά μέτρα.
Θέλουμε να έχετε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να λαμβάνετε με αυτοπεποίθηση αποφάσεις σχετικά με την υγεία του δέρματός σας.

Είτε αναζητάτε θεραπεία για ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, καρκίνο του δέρματος ή οποιοδήποτε άλλο δερματολογικό πρόβλημα, είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες σας με φροντίδα και επαγγελματισμό. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από αισθητικές υπηρεσίες, όπως Botox, δερματικά fillers, χημικά peeling και θεραπείες με λέιζερ, για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους αισθητικούς σας στόχους.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Να θυμάστε, το  δερματολογικό κέντρο Δρ Ερμιόνη Ζαμάνη  η υγεία του δέρματός σας είναι προτεραιότητά μας.
Εμπιστευτείτε μας για να σας παρέχουμε την εξαιρετική φροντίδα και τα αποτελέσματα που σας αξίζουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρωτεσιλάου 81, Ίλιον
210 26 19 120